Új zászlóshajó modellünk bevezetése mellett több képességet is ingyenesen elérhetővé teszünk a ChatGPT-ben.

Célunk, hogy fejlesszük az AI technológiát, és biztosítsuk, hogy mindenki számára hozzáférhető és hasznos legyen. Ma bemutatjuk legújabb modellünket, a GPT-4o-t, és további intelligenciát és fejlett eszközöket vezetünk be ingyenesen a ChatGPT-ben.

Bemutatjuk a GPT-4o-t

A GPT-4o a legújabb zászlóshajó modellünk, amely a GPT-4 szintű intelligenciát kínál, de sokkal gyorsabb és javít a képességein a szöveg, hang és kép terén egyaránt.

A GPT-4o ma már sokkal jobb, mint bármelyik jelenlegi modell a megosztott képek megértésében és megbeszélésében. Például most már lefényképezhet egy más nyelvű étlapot, és a GPT-4o lefordítja, ismerteti az étel történetét és jelentőségét, valamint ajánlásokat ad. A jövőben a fejlesztések lehetővé teszik a természetesebb, valós idejű hangalapú beszélgetést, valamint a valós idejű videóbeszélgetést a ChatGPT-vel. Például megmutathat egy élő sporteseményt a ChatGPT-nek, és kérheti, hogy magyarázza el a szabályokat. Tervezzük, hogy az új Voice Mode-ot ezekkel az új képességekkel alfa verzióban indítjuk el a következő hetekben, korai hozzáférést biztosítva a Plus felhasználóknak, mielőtt szélesebb körben is bevezetjük.

A fejlett AI világszerte történő elérhetőbbé és hasznosabbá tétele érdekében a GPT-4o nyelvi képességei javultak minőség és sebesség terén egyaránt. A ChatGPT már több mint 50 nyelvet támogat a regisztráció és bejelentkezés, felhasználói beállítások és egyéb funkciók során.

Elkezdjük a GPT-4o bevezetését a ChatGPT Plus és Team felhasználók számára, az Enterprise felhasználók pedig hamarosan hozzáférhetnek. Ma pedig már elkezdjük az ingyenes ChatGPT felhasználók számára is bevezetni, korlátozott használati lehetőségekkel. A Plus felhasználók üzenetküldési limitje akár ötszöröse lesz az ingyenes felhasználókénak, a Team és Enterprise felhasználók pedig még magasabb limitekkel rendelkeznek.

Ingyenes intelligencia és fejlett eszközök bevezetése

Célunk, hogy a fejlett AI eszközöket minél több ember számára elérhetővé tegyük. Minden héten több mint százmillió ember használja a ChatGPT-t. Elkezdjük az intelligencia és a fejlett eszközök bevezetését az ingyenes ChatGPT felhasználók számára a következő hetekben.

A GPT-4o használatával az ingyenes ChatGPT felhasználók mostantól hozzáférhetnek a következő funkciókhoz:

  • GPT-4 szintű intelligencia élménye
  • Válaszok fogadása a modellből és az internetről
  • Adatok elemzése és diagramok készítése
  • Beszélgetés a készített fotókról
  • Fájlok feltöltése összegzés, írás vagy elemzés céljából
  • GPT-k és a GPT Store felfedezése és használata
  • Hasznosabb élmény építése a Memory segítségével

Ez az újítás a felhasználók szélesebb körének nyújtja a fejlett AI képességeit, így mindenki élvezheti a ChatGPT által kínált lehetőségeket.

Üzenetkorlátozások és új asztali alkalmazás

A GPT-4o használatával az ingyenes felhasználók számára üzenetküldési korlátozások lesznek érvényben, amelyek a használat és a kereslet függvényében változnak. Amikor a limit eléri a maximumot, a ChatGPT automatikusan átvált a GPT-3.5-re, hogy a felhasználók továbbra is folytathassák a beszélgetéseiket.

Hatékonyabb munkafolyamat az új asztali alkalmazásban

Az ingyenes és fizetős felhasználók számára is elindítjuk az új ChatGPT asztali alkalmazást macOS-re, amely zökkenőmentesen integrálható bármilyen tevékenységbe a számítógépen. Egy egyszerű billentyűparancs (Option + Space) segítségével azonnal kérdést tehet fel a ChatGPT-nek. Az alkalmazásban közvetlenül készíthet és beszélhet meg képernyőképeket is.

Mostantól hangalapú beszélgetéseket is folytathat a ChatGPT-vel közvetlenül a számítógépéről, kezdve a Voice Mode-dal, amely a ChatGPT indulásakor volt elérhető, és amelyet a GPT-4o új audio- és videóképességei fognak továbbfejleszteni a jövőben. Akár új ötletet szeretne megvitatni a cégével, interjúra készül, vagy egy témát szeretne megvitatni, kattintson a fejhallgató ikonra az asztali alkalmazás jobb alsó sarkában, hogy megkezdje a hangalapú beszélgetést.

A macOS alkalmazás bevezetése a Plus felhasználók számára már ma megkezdődik, és a következő hetekben szélesebb körben is elérhetővé tesszük. Tervezzük, hogy még ebben az évben egy Windows verziót is elindítunk.

Egyszerűsített megjelenés és érzet a ChatGPT-hez

Bemutatjuk a ChatGPT új megjelenését és érzetét, amely barátságosabb és beszédesebb. Észre fogja venni az új kezdőképernyőt, az üzenetek elrendezését és még sok mást.

Ez az új frissítés a felhasználói élmény javítására irányul, hogy a ChatGPT használata még intuitívabb és élvezetesebb legyen minden felhasználó számára.